Úvod » Reporty

Přátelské utkání proti Milevsku vyhrála Cosa na nájezdy

publikováno 05.09.2017

FBC Došwich Milevsko 4:5 s.n. SK Cosa Nostra (Muchka, Malecha, Krňák, Hanuš + rozhodující nájezd Malecha)


K prvnímu přátelskému utkání letošní sezony vyrazila Cosa do Milevska. Družstvo Milevska v loňské sezoně postoupilo z Jihočeského přeboru mužů do Jihočeské ligy mužů a bude tedy letošním soupeřem Cosa Nostry. Milevsko narozdíl od budějovického týmu již absolvovalo turnaj na Slovensku a několik týdnů přípravy v hale. Navíc mělo k dispozici celkem 3 útoky a bylo mírným favoritem. Cosa přicestovala s 10 lidmi, chyběli Václav Radouch, Adam Švepeš, Josef Charvát a Jiří Kubů. Naopak družstvo doplnil Miroslav Klůfa z SKP České Budějovice.

Sestava Cosa Nostra
Hanuš - Klůfa - Malecha
Muchka - Starý T. - Krňák
Camrda - Starý P.
Jírovec - Vovesný
Rypl

Utkání začalo opatrně bez výrazných šancí. Soupeř se dle očekávání snažil držet míček na hokejkách, ale překvapivě často chyboval pod nátlakem křídel a nedokázal přejít přes obránce 1 na 1. Potíže však tradičně budějovickým dělala výměna pozic hostujících útočníků, kteří se díky tomu dostali do několika slibných šancí. Skvěle však chytal Martin Rypl a za Cosu první branku vsítil Muchka. Za stavu 1:1 pak milevské obraně utekl po vydařeném výhozu Malecha a brejk zakončil backhandovou kličkou - 2:1. O chvíli později bylo ještě veseleji, když Michal Krňák zvýšil na 3:1. Soupeř zareagoval, otevřel hru a začal se dostávat do více šancí, které dokázal využít a srovnat na 3:3. Otevřená hra však znamenala šance i pro Cosu, když z dalšího úniku prostřelil brankáře Honzík Hanuš. I soupeř se ještě jednou trefil a utkání skončilo remízou 4:4.

Následovaly samostatné nájezdy s 5 střelci na každé straně. Za Cosu první prověřil hostujícího brankáře právě střelec čtvrtého gólu Hanuš. Svůj pokus však namířil do tyče. I Martin Rypl v bráně však byl úspěšnější než hostující útočník a tak byl stav po první sérii 0:0. Jako druhý šel Michal Camrda, který se stal prvním úspěšným střelcem. Následně svůj pokus neproměnil Michal Krňák a naopak soupeř srovnal na 1:1. Čtvrtou sérii načal úspěšným nájezdem Malecha, který vrátil vedení na stranu Cosa Nostry. Tento nájezd se nakonec stal rozhodujícím, přestože v poslední sérii se svým pokusem neuspěl Míra Klůfa, protože Martin Rypl oba milevské pokusy chytil. Cosa tak nakonec dobře rozehrané utkání vyhrála, přestože až po nájezdech.

FBC Došwich Milevsko 4:5 SK Cosa Nostra
(Muchka, Malecha, Krňák, Hanuš + rozhodující nájezd Malecha)





















Horní řada zleva: Jírovec, Klůfa, Camrda, Hanuš, Muchka, Krňák, Malecha
Dolní řada zleva: Vovesný, Rypl, Starý T., Starý P.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: florbal

Návštěv: 1222
Dnes: 0
Online: 1

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery